Vietnamesiskt specialkaffe

Välkomna till en värld av äkta vietnamesiskt kaffe! Vi är stolta över att presentera er för Golden Beans Coffee JSC, mer känt som ”SHIN Cà Phê”. Detta företag sprider doften av vietnamesiskt specialkaffe runt om i världen. Det här är ingen vanlig kaffehistoria – det är en resa som började 2015 i Ho Chi Minh-staden, vid en tid då kaffekultur var i sin linda och högkvalitativt kaffe var en bristvara. SHIN Cà Phê gick mot strömmen och blev pionjärer inom detta område.

SHIN Cà Phê är en del av The PAN Group, en framstående aktör inom jordbruk och livsmedelsindustrin. The PAN Groups uppdrag är att förse världen med mat, säkerställa livsmedelssäkerhet, tillhandahålla säkra och näringsrika produkter, samt att skapa värde för bönder, familjer och samhället. SHIN Cà Phê är inte bara en kaffeproducent, utan även en organisation med en stolt mission.

Om ni besöker deras rosteri, som är certifierat enligt HACCP CODE 2003, ISO 22000: 2018 och HALAL MS 1500: 2019, kommer ni att bli förvånade över att se maskiner importerade från Europa och en produktionskapacitet på upp till 1 000 ton kaffe per år. De använder inga tillsatser eller andra ingredienser än kaffe, vilket bevarar kaffets ursprungliga smak och garanterar livsmedelssäkerhet.

Har ni provat pour over-kaffe?

Det är en fantastisk metod för att brygga kaffe där hett vatten hälls över kaffekorn i ett filter. Vattnet dränerar genom kaffet och filtret ner i en mugg. Detta framhäver smakerna och aromerna som naturligt uppstår från kaffebönorna.

SHIN Cà Phê erbjuder ett urval av pour over-kaffeblandningar från deras kafferegioner. Varje kaffeblandning levererar intressanta smaknoter tillsammans med en angenäm sötma och renhet. De har döpt sina blandningar efter kafferegionerna i Vietnam, eftersom varje kopp tar er med på en unik och givande upplevelse, precis som en kaffetur.

Vårt samarbete med SHIN Cà Phê har gett oss möjligheten att introducera denna underbara kaffeupplevelse till alla kaffedrickare och kaffeälskare i Sverige genom Vietsmak AB. Vi vill tacka er alla för att ni gör detta möjligt och hoppas att ni kommer att njuta av varje kopp med oss!

Vi på Vietsmak är stolta över vårt partnerskap med SHIN Cà Phê, där vi strävar efter att göra skillnad och bygga något större än oss själva. Genom vår gemensamma passion för kaffe och uppriktighet i vårt arbete vill vi bjuda in er att följa med oss på drömmen om att upptäcka Vietnams speciella kafferegioner. Vi vill uttrycka vår djupaste tacksamhet för ert stöd och förtroende. Tillsammans kan vi skapa en minnesvärd och meningsfull kaffeupplevelse.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *