Betalningsvillkor

Vietsmak – betalningsvillkor

  1. Beställningar: Alla beställningar görs antingen direkt på plats, via telefon, eller via vår onlinebeställningsplattform Yabiee på https://vietsmak.yabie.online/

  2. Betalningar: För alla beställningar, oavsett om de görs på plats, via telefon, eller genom Yabiee, sker betalningen vid servering av måltiden eller vid upphämtning av maten. Vi tar inte emot förskottsbetalningar eller betalningar i efterskott.

  3. Betalningsmetoder: Vi accepterar de flesta stora kredit- och betalkort inklusive Visa, MasterCard och American Express. Vi accepterar även Swish och kontanter. Tyvärr kan vi inte acceptera checkar.

  4. Tips: Tips är inte obligatoriskt, men uppskattat. Om du är nöjd med din upplevelse och vill ge dricks till vårt team, kan du göra detta vid betalning.

  5. Avbokningar och återbetalningar: För avbokningar, kontakta oss så snart som möjligt. För avbokningar som görs mindre än 24 timmar före bokningen, kan vi tyvärr inte erbjuda en återbetalning.

Genom att göra en beställning hos Vietsmak AB, godkänner du dessa betalningsvillkor. Om du har några frågor om våra betalningsvillkor, tveka inte att kontakta oss på info@vietsmak.com eller ringa oss på 08-644 66 88. Tack för att du väljer Vietsmak AB för din kulinariska upplevelse.